ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

αναρτήθηκε στις 10 Ιουλ 2010, 1:46 π.μ. από το χρήστη Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου   [ ενημερώθηκε 12 Ιουλ 2010, 12:39 μ.μ.από Lesvos Web ]

Στο φουρτουνιασμένο πέλαγος της σημερινής ζωής στην ανάστατη και αλλόκοτη εποχή μας, που έχει φτάσει στο θλιβερό σημείο το καλό να το ονομάζει κακό, το ψέμα αλήθεια, το φως, σκότος. το διαστρεμμένο και ανήθικο, φυσικό και θεάρεστο, την απατεωνιά και την αδικία προτέρημα και δικαιοσύνη, στη Νέα αυτή Τάξη πραγμάτων, σε αυτή την μεγάλη όχι οικονομική κρίση αλλά πνευματική που έχουμε διαπιστώσει όλοι μας ότι βρισκόμαστε. 

Ο σημερινό άνθρωπος πανικόβλητος επιζητεί σανίδα σωτηρίας για να σωθεί, για να κατευθυνθεί προς το απάνεμο λιμάνι, τον Κύριον μας Ιησού Χριστό. 

Αυτός είναι ο σκοπός της δημιουργίας του περιοδικού της ενορίας του Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» να κατηχήσει και να ενημερώσει οποιονδήποτε που αναζητεί την «αλήθεια» και εν τέλει να τον οδηγήσει στην μόνη Αλήθεια, στον Χριστό. 

Το καινούριο λοιπόν περιοδικό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» παίρνει την σκυτάλη από το Περιοδικό ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΥΦΤΗ το οποίο είχε ακριβώς τον ίδιο σκοπό και θα συνεχίσει το έργο της σποράς του λόγου του Θεού και θα είναι και ένα μέσο επικοινωνίας με όλους τους ενορίτες μας αλλά και με όλους τους Πλωμαρίτες και Μυτιληνιούς. 

Με τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ ΙΑΚΩΒΟΥ και με τη δική σας ηθική συμμετοχή ξεκινάμε την δημιουργία του νέου περιοδικού μας «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» και της ιστοσελίδας μας που η διεύθυνσή είναι  www.agios.nikolaos.plomariou.gr  

Ευχόμεθα ολόψυχα όπως ο Πανάγαθος Κύριος ευοδώσει την ανιδιοτελή αυτή προσπάθεια και φωτίσει κάθε αναγνώστη μας.

 

Μετ’ ευχών και εν Χριστώ αγάπης

† ΙΕΡΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕΤΑΞΗΣ