Άρθρα‎ > ‎

2010 χρόνια και ακόμα να καταλάβουν μερικοί τι γίνεται

αναρτήθηκε στις 30 Δεκ 2010, 2:53 π.μ. από το χρήστη Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου


Κάθε χρόνο, μας θυμίζει ότι ήρθε για εμάς.

Κάθε χρόνο, μας θυμίζει ότι πέθανε για εμάς.

Κάθε μέρα μας δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι εδώ.

Εμείς τίποτα… δεν παίρνουμε χαμπάρι τι μας λέει. Και όσο πιο μακριά Του πάμε, τόσο μεγαλύτερα προβλήματα βρίσκουν τον κόσμο μας. Εμείς βέβαια τίποτα…

Όταν πρωτομαθεύτηκε το όνομα Του, τον κυνήγησαν και μετά κυνήγησαν αυτούς που Τον πίστευαν. Από τότε αυτό δεν σταμάτησε. Ακόμα διώκεται με όποιο τρόπο μπορούν να φανταστούν. Εκ των έξω αλλά με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο εκ των έσω…

«Σκάσε και πλήρωνε» είναι το ρητό που περιγράφει το πώς θέλουν την Εκκλησία μας όλοι αυτοί που Τον πολεμάνε. Όλοι θέλουν την Εκκλησία, να μην μιλάει, να μην αντιδράει σε τίποτα, να δίνει χωρίς να αναρωτιέται κανείς που θα τα βρεί και αν δίνει πολλά θα αναρωτηθούν που τα βρήκε. Είναι το θέατρο του παραλόγου.

Ίσως να μην ήταν έτσι αν μερικά όργανα του Σατανά δεν εισέβαλλαν στις τάξεις της Εκκλησίας, είτε για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις τους, είτε απλά για να κάνουν όλα αυτά που Εκείνος μας είπε να μην κάνουμε. Με αυτό τον τρόπο, σαν το σκουλήκι που κατατρώει το ξύλο, αδυνατίζει τα θεμέλια της Εκκλησίας αλλά ταυτόχρονα φωνάζει σε αυτούς που είναι γύρω, να φύγουν μακριά μην τυχόν και βοηθήσουν.

Μερικές εξαιρέσεις που λαμπρύνουν με την παρουσία τους την Εκκλησία, τρέχουν όλοι να τους αφορίσουν, να τους συκοφαντήσουν, να τους φάνε τις σάρκες μην τυχόν και ξεσκεπάσουν τους προδότες ή μη τυχόν ξυπνήσουν τον λαό.

Σήμερα έλεγε κάποιος παρουσιαστής στην τηλεόραση : «Εγώ είμαι θρησκευόμενος άνθρωπος. Πηγαίνω στην Εκκλησία Χριστούγεννα, Πάσχα…!!!» και συνέχισε καταδικάζοντας το περιστατικό στην Δημητσάνα με τον πολύ άξιο Μητροπολίτη Ιερεμία. Και συνέχισε : «Πρέπει όλους να μας ενοχλεί»!!!

Ίσως να μην φταίει αυτός, «Αυτός την δουλειά του κάνει και είναι καλός σε αυτό που κάνει. Εμείς τι κάνουμε?» έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος για τον Σατανά.

Όπως και να έχει Καλή και Ευλογημένη επερχόμενη Χρονιά.