Δελτία Τύπου


Επίσημος Διαδικτυακός Τόπος

αναρτήθηκε στις 12 Ιουλ 2010, 9:22 π.μ. από το χρήστη Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου   [ ενημερώθηκε 18 Ιουλ 2010, 4:23 μ.μ. ]

Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου κ.κ. Ιακώβου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού μας, προχώρησε στην ανάρτηση Επίσημου Διαδικτυακού Ιστοτόπου στη διεύθυνση www.agios.nikolaos.plomariou.gr .Η θεματολογία της ιστοσελίδας, αν και ακόμη υπό κατασκευή, χωρίζεται σε κυρίως τρία τμήματα. Από την Αρχική Σελίδα μπορεί κάποιος να δει με μια ματιά όλο το πρόσφατα δημοσιευμένο υλικό και τις προσεχείς Ιερές Ακολουθίες ή Εκδηλώσεις.


Στην ενότητα Ενημέρωση συναντάμε ειδήσεις από την Εκκλησιαστική Επικαιρότητα, τόσο της ενορίας όσο και γενικά της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου καθώς και το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών ανήκουν επίσης στην ίδια ενότητα. 

Το κυρίως τμήμα της ιστοσελίδας το οποίο θα ανανεώνεται πολύ τακτικά, αφορά τον Λόγο Κυρίου και περιλαμβάνει Συναξαριστή (εδώ αναφέρονται οι εορτές κάθε ημέρας), Άρθρα και Επίκαιρα Θεολογικά κείμενα καθώς και το λεγόμενο Κυριακοδρόμιο στο οποίο επεξηγούνται τα Ευαγγελικά και Αποστολικά αναγνώσματα κάθε Κυριακής.

Στο Προφίλ της ενορίας παρουσιάζονται στοιχεία για τον Ναό, τα Παρεκκλήσια και Εξωκλήσια καθώς και Ιστορική Αναδρομή.


Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα δεν επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του Ναού, μιας και υλοποιήθηκε με σχετικά μηδενικό κόστος, ενώ η συντήρηση και η ανανέωσή της θα γίνεται από τον εφημέριο και τους συνεργάτες του. 

Τα Ιερά Λείψανα του Αγ. Νικολάου στο Πλωμάρι

αναρτήθηκε στις 18 Μαΐ 2010, 4:12 π.μ. από το χρήστη Administrator Plomariou

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου σε συνεργασία με το Δήμο Πλωμαρίου ανακοινώνει, ότι την Πέμπτη 20 Μαΐου εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου διοργανώνουν τις παρακάτω θρησκευτικές εκδηλώσεις.
 • Τετάρτη 19 Μαΐου στις 7:30μμ
  Άφιξη και υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγ. Νικολάου στο λιμάνι Πλωμαρίου.
  Θα ακολουθήσει Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.
 • Πέμπτη 20 Μαΐου στις 7:30πμ
  Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία λειτουργία.
 • Πέμπτη 20 Μαΐου στις 7:00μμ
  Μέγας Εσπερινός και Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων στην Πλατεία Πλωμαρίου.
 • Παρασκευή 21 Μαΐου στις 7:00πμ
  Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
 • Παρασκευή 21 Μαΐου στις 10:00μμ
  Ιερά Αγρυπνία.
 • Σάββατο 22 Μαΐου στις 6:00μμ
  Μέγας Εσπερινός της Πεντηκοστής.
 • Κυριακή 23 Μαΐου στις 7:00πμ
  Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής
 • Κυριακή 23 Μαΐου στις 6:00μμ
  Εσπερινός και αναχώρηση των Ιερών Λειψάνων.

1-2 of 2